MI JOVI

SI QUIERES SABER COSAS SOBRE LA ADF (SERRA DE MARINA) QUE PERTENEZCO VISITA ESTAS DOS PAGUINAS:

*http://www.adf172.org/ Y http://marina172.blogspot.com/

domingo, 13 de marzo de 2011

Resum de les actuacions dels Bombers de la Generalitat relacionades amb les precipitacions


La situació en quant a avisos relacionats amb les precipitacions que afecten a Catalunya tendeix a normalitzar-se. Durant aquesta tarda, els Bombers de la Generalitat han realitzat vàries actuacions per atendre problemes relacionats amb les pluges, però el nombre d’avisos ha disminuït respecte el matí.
Des d’aquesta matinada i fins les 20.00 hores, Bombers de la Generalitat ha atès 156 avisos relacionats amb les precipitacions d’aigua i neu. En aquest sentit, la majoria han estat durant les primeres hores del matí a la meitat sud de Catalunya, especialment a les comarques més properes a l’àrea metropolitana.
Per regions d’emergències:
R.E metropolitana Nord: 41 actuacions
R.E. metropolitana Sud: 45 actuacions
R.E de Tarragona: 24 actuacions
R.E Centre: 7 actuacions
R.E de Girona: 21 actuacions
R.E. de Lleida: 16 actuacions
R.E. de Terres de l’Ebre: 2 actuacions
De les actuacions realitzades, dir que la majoria han estat per fer diferents tipus de sanejaments en habitatges, ja sigui per problemes de filtracions o per despreniments d’elements de façanes o murs. A més, també s’han atès algunes inundacions a baixos, neteges de carreteres i revisions de zones inundables.
D’altra banda, davant de les precipitacions de neu registrades a les zones de muntanya, des de Bombers de la Generalitat es recomana molta precaució a l’hora de realitzar activitats en aquestes zones pel perill de possibles allaus, especialment a la meitat nord de la Ribagorçana -Vall Fosca i de la Pallaresa.

No hay comentarios:

Publicar un comentario