MI JOVI

SI QUIERES SABER COSAS SOBRE LA ADF (SERRA DE MARINA) QUE PERTENEZCO VISITA ESTAS DOS PAGUINAS:

*http://www.adf172.org/ Y http://marina172.blogspot.com/

jueves, 10 de febrero de 2011

El conseller Felip Puig anuncia un pla de seguretat adreçat al medi rural


El conseller d'Interior, Felip Puig, ha anunciat la creació d'un pla operatiu de seguretat dirigit específicament al món rural, en col·laboració amb el Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (DAAM).
Amb aquest nou pla es pretén incrementar el patrullatge, els controls, la proximitat, la informació, i que les forces de seguretat treballin encara més conjuntament amb les entitats agràries, per així donar més seguretat i reaccionar millor quan es produeixin fets delictius.
De fet, durant el mes passat, Unió de Pagesos va mantenir una trobada amb el conseller i el director dels Mossos, Manel Prat, en què va exposar la situació del sector agrari en matèria de seguretat, així com la necessitat d'elaborar un programa contra els robatoris a camps i granges, que s'han produït amb més assiduïtat al llarg dels últims mesos. Un dels delictes més habituals ha estat el robatori de maquinària agrària, coure o sistemes de reg.
El conseller, que ha informat d'aquest nou pla en una visita a la Regió Policial de les Terres de l'Ebre (RPTE), ha mantingut les primeres reunions de treball amb els comandaments de Mossos del territori. El conseller ha volgut expressar també la seva satisfacció pel cos de Mossos d'Esquadra, del qual ha dit estar-ne "orgullós".
A més, Felip Puig ha visitat la Regió d'Emergències de les Terres de l'Ebre, on ha mantingut una reunió de treball amb el director general de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvaments, Jordi Gassió, i amb altres comandaments de la regió.

No hay comentarios:

Publicar un comentario